TILBUD: 60 mdr.

Rentefri finansiering på varmepumpe

Tilbudet gælder i hele

fra 94.000 kr

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

BOSCH C 3000 AWS VARMEPUMPE

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på varmepumper

Bosch kvalitet og garanti til en god pris

Nem og hurtig installation

Compress 3000 AWS bruger de nyeste teknologier, som fx inverter styring, hvorfor den kan tilpasse sin effekt til netop dine varme- og varmtvandsbehov. Faktisk er luft til vand varmepumpen blevet testet til SCOP værdi på op til 4,78.

Installationen er mere fleksibel, hurtigere og billigere end ved mange andre varmepumper, fordi Compress 3000 AWS fra Bosch er en splitløsning, hvor inde- og udedelen forbindes med små rør. Denne konstellation reducerer derudover også varmetabet til et minimum.

Kort tilbagebetalingstid

Bosch Compress 3000 AWS luft til vand varmepumpe er til dig, som ønsker en prisstærk varmepumpeinstallation med hurtig tilbagebetalingstid.

Bredt produktudvalg

Compress 3000 AWS findes som gulvstående løsning (med varmtvandsbeholder) og som væghængt løsning (uden varmtvandsbeholder). Du kan få begge i en variant til solvarme. Og så kan luft til vand varmepumpen både opsættes som varmepumpeanlæg eller som hybridløsning – hvor den samarbejder med dit eksisterende anlæg. Compress 3000 AW er udedelen til Compress 3000 AWS.

Pris 94.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

BOSCH C 3000 AWS VARMEPUMPE MED 6 KW

Pris 98.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

BOSCH C 3000 AWS VARMEPUMPE MED 8 KW

Pris 109.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

BOSCH C 3000 AWS VARMEPUMPE MED 15 KW

Pris 106.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

BOSCH C 3000 AWS VARMEPUMPE MED 11 KW

*Alle priser er excl. eller el-arbejde

Prisen er sammensat ud fra en standardinstallation! – Læs mere her

Spar penge – og CO2

Luft til vand varmepumper er en miljøvenlig varmeløsning, som reducerer din CO2-udledning ved at anvende grøn energi til at generere varme og varmt vand. Men derudover er en Compress 3000 AWS fra Bosch også særligt god for din pengepung. Vores Compress 3000 AWS varmepumpeserie er ideel til dig, der ønsker et kvalitetsprodukt til en god pris.


Behold bare dine vaner Med en Compress 3000 AWS luft til vand varmepumpe kan du nemt sænke din varmeregning, selvom du beholder den samme temperatur i hjemmet og bruger den samme tid i badet. Denne varmepumpe bruger nemlig de nyeste teknologier, som fx inverter styring, hvorfor den kan tilpasse sin effekt til netop dine varme- og varmtvandsbehov. Installationen er mere fleksibel, hurtigere og billigere end ved mange andre varmepumper, fordi Compress 3000 AWS fra Bosch er en splitløsning, hvor inde- og udedelen forbindes med små rør. Denne konstellation reducerer derudover også varmetabet til et minimum. Bosch Compress 3000 AWS luft til vand varmepumpe er til dig, som ønsker en prisstærk varmepumpeinstallation med hurtig tilbagebetalingstid.

Hej! Mit navn er Allan Hansen
Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den varmepumpe, som er den bedste løsning for dig. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.


Med venlig hilsen

Allan Hansen

FØLG OS HER

Familieejer virksomhed siden 1990

Læs mere