Luft til vand varmepumpe

Bosch Compress 3000

Fra 93.995 kr.

Inkl. Standardmontering

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Varmepumpe

Bosch Compress 3000

6 kW

Pris 93.995 kr.

Inkl. Standardmontering

Bosch Compress 3000

8 kW

Pris 99.995 kr.

Inkl. Standardmontering

Bosch Compress 3000

11 kW

Pris 105.995 kr.

Inkl. Standardmontering

Bosch Compress 3000

15 kW

Pris 108.995 kr.

Inkl. Standardmontering

*Alle priser er excl. el-arbejde

Prisen er sammensat ud fra en standardinstallation! - Læs mere her

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på varmepumper

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

56046786_0_PRISMATCH_BADGE
Group_5539

Bosch kvalitet og garanti til en god pris

Compress 3000 AWS bruger de nyeste teknologier, som fx inverter styring, hvorfor den kan tilpasse sin effekt til netop dine varme- og varmtvandsbehov. Faktisk er luft til vand varmepumpen blevet testet til SCOP værdi på op til 4,78.

Nem og hurtig installation

Installationen er mere fleksibel, hurtigere og billigere end ved mange andre varmepumper, fordi Compress 3000 AWS fra Bosch er en splitløsning, hvor inde- og udedelen forbindes med små rør. Denne konstellation reducerer derudover også varmetabet til et minimum.

Kort tilbagebetalingstid

Bosch Compress 3000 AWS luft til vand varmepumpe er til dig, som ønsker en prisstærk varmepumpeinstallation med hurtig tilbagebetalingstid.

Bredt produktudvalg

Compress 3000 AWS findes som gulvstående løsning (med varmtvandsbeholder) og som væghængt løsning (uden varmtvandsbeholder). Du kan få begge i en variant til solvarme. Og så kan luft til vand varmepumpen både opsættes som varmepumpeanlæg eller som hybridløsning – hvor den samarbejder med dit eksisterende anlæg. Compress 3000 AW er udedelen til Compress 3000 AWS.

Spar penge – og CO2

Luft til vand varmepumper er en miljøvenlig varmeløsning, som reducerer din CO2-udledning ved at anvende grøn energi til at generere varme og varmt vand. Men derudover er en Compress 3000 AWS fra Bosch også særligt god for din pengepung. Vores Compress 3000 AWS varmepumpeserie er ideel til dig, der ønsker et kvalitetsprodukt til en god pris.


Behold bare dine vaner Med en Compress 3000 AWS luft til vand varmepumpe kan du nemt sænke din varmeregning, selvom du beholder den samme temperatur i hjemmet og bruger den samme tid i badet. Denne varmepumpe bruger nemlig de nyeste teknologier, som fx inverter styring, hvorfor den kan tilpasse sin effekt til netop dine varme- og varmtvandsbehov. Installationen er mere fleksibel, hurtigere og billigere end ved mange andre varmepumper, fordi Compress 3000 AWS fra Bosch er en splitløsning, hvor inde- og udedelen forbindes med små rør. Denne konstellation reducerer derudover også varmetabet til et minimum. Bosch Compress 3000 AWS luft til vand varmepumpe er til dig, som ønsker en prisstærk varmepumpeinstallation med hurtig tilbagebetalingstid.

PRØV VORES VARMEPUMPE BEREGNER

Det er nemt for dig at vælge den rigtige varmepumpe til dit hjem.

Brug vores varmepumpeberegner og se hvilke modeller, som vil passe til din bolig. Beregningerne baseres på boligens alder og størrelse, samt på hvordan den er isoleret. Få dine resultater med det samme og husk at tilbudet er helt uforpligtende.

Stil din nysgerrighed, brug varmepumpeberegneren – det tager kun ét minut.

Hej!
Mit navn er Allan Hansen

Varmepumpe

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den varmepumpe, som er den bedste løsning for dig.

Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Allan Hansen

Søberg er lokale

Vi dækker hele Danmark

Standard montage for varmepumper

• Demontering samt bortskaffelse af eksisterende standard gulv/væg placeret fyr medindbygget. eller uden varmtvandsbeholder. (excl indstøbt olie/gas/træfyr)• Hulboring i mursten, gasbeton eller trævæg.

• Tilslutning og tilpasning til eksisterende installationer på centralvarme ogbrugsvand (op 2 meter)

• Montering af udedelen samt 5 meter køle/centralvarme mellem inde/udedel:Stativ for udedelen/beslag/ sokkelsten.

• Der fremføres afløb til nærmeste afløb som er i rummet.

• Opstart af varmepumpe og instruktion i bruger-funktioner.

• Komplet installation af 1 stk. luft- til- vand varmepumpe med indbyggetvarmtvandsbeholder.

• Arbejdet udføres i niveau med fri adgang (herunder ikke kælder eller loftrum)