TILBUD: 60 mdr. rentefri finansiering på varmepumpe

Tilbudet gælder i hele

fra 139.000 kr

inkl. montering

VØLUND S2125

inkl. VVM320

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

*Alle priser er excl. eller el-arbejde

Prisen er sammensat ud fra en standardinstallation! – Læs mere her

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på varmepumper

Den effektive varmepumpe

VØLUND S2125 VARMEPUMPE inkl. VVM320

S2125 er en intelligent, inverterstyret luft til vand-pumpe. Sammen med vores indemoduler udgør denet yderst effektivt klimasystem til boligen. S2125 giveroptimerede besparelser, da den automatisk tilpassersin ydelse til boligens krav året rundt.


S2125 har en optimeret sæsonjusteret ydelsesfaktor*,hvilket giver lave driftsomkostninger og høj effektivitetmht. varmtvandstemperatur. Arbejdsområdet giver enfremløbstemperatur på op til 75°C. Ved en udendørs-temperatur på helt ned til -25°C leverer den stadig optil 65°C, samtidig med at støjniveauet forbliver lavt.Fås i to effektstørrelser, 8 og 12.


Sammen med S-seriens indemodul med indbyggetwifi-forbindelse og mulighed for trådløst tilbehører S-serien en naturlig del af din forbundne bolig.Intelligent teknologi regulerer automatisk inde-klimaet, og giver dig fuld kontrol over systemet fradin smartphone eller tablet. Det giver maksimalkomfort og lavt energiforbrug – samtidig med atdu gør miljøet en tjeneste.

Pris 139.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

Vølund S2125 8 INKL. VVM320

Pris 149.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

Vølund S2125 12

INKL. VVM320

*Alle priser er excl. eller el-arbejde

Prisen er sammensat ud fra en standardinstallation! – Læs mere her

Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?

Luft til vand-varmepumpen virker ved at omdanne varmeenergien i udeluften til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til fx oliefyr, naturgas eller fjernvarme.


Et luft til vand-varmepumpe anlæg har ikke helt den samme effektivitet som et jordvarmeanlæg, men til gengæld er den billigere i investeringsomkostninger og er heller ikke afhængig af størrelsen på grunden.

Fordele ved en luft til vand-varmepumpe

Energieffektiv varme

Energieffektiv varme En luft til vand-varmepumpe leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det gør luft til vand-varmepumpen til en meget energieffektiv løsning.

Miljøvenlig varme

Varmen fra en luft til vand-varmepumpe er vedvarende energi og er en af de mest miljøvenlige varmeløsninger, du kan vælge.

Kræver ikke meget plads

En luft til vand-varmepumpe kræver ikke den samme plads, som fx et jordvarmeanlæg gør. Derfor er luft til vand-varmepumpen et godt alternativ til dig, der ikke har en stor grund.

Luft til vand-varmepumper er meget lydsvage, så når først din varmepumpe er installeret, kommer du stort ikke til at bemærke den.

Lydsvag løsning

Luft til vand-varmepumpen er en totalløsning, der opvarmer både din bolig og dit varme brugsvand. Det giver en overskuelig varmeløsning for dig som husejer.

Totalløsning

En luft til vand-varmepumpe er driftssikker og har en lang levetid. Det betyder, at investeringsomkostningerne typisk vil tjene sig ind efter relativt få år.

Sikker drift

Hej! Mit navn er Allan Hansen
Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den varmepumpe, som er den bedste løsning for dig. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.


Med venlig hilsen

Allan Hansen

FØLG OS HER

Familieejer virksomhed siden 1990

Læs mere