Luft til vand varmepumpe

Vølund S2125

Fra 129.995 kr.

Inkl. Standardmontering

VØLUND S2125 Varmepumpe

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Varmepumpe

Vølund S2125-8

inkl. VVM320

VØLUND S2125 Varmepumpe

Pris 129.995 kr.

Inkl. Standardmontering

Vølund S2125-12

inkl. VVM320

VØLUND S2125 Varmepumpe

Pris 139.995 kr.

Inkl. Standardmontering

*Alle priser er excl. el-arbejde

Prisen er sammensat ud fra en standardinstallation! - Læs mere her

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på varmepumper

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

56046786_0_PRISMATCH_BADGE
Group_5539

Den effektive varmepumpe

VØLUND S2125 VARMEPUMPE inkl. VVM320

S2125 er en intelligent, inverterstyret luft til vand-pumpe. Sammen med vores indemoduler udgør denet yderst effektivt klimasystem til boligen. S2125 giveroptimerede besparelser, da den automatisk tilpassersin ydelse til boligens krav året rundt.

S2125 har en optimeret sæsonjusteret ydelsesfaktor*, hvilket giver lave driftsomkostninger og høj effektivitetmht. varmtvandstemperatur. Arbejdsområdet giver enfremløbstemperatur på op til 75°C. Ved en udendørs-temperatur på helt ned til -25°C leverer den stadig optil 65°C, samtidig med at støjniveauet forbliver lavt. Fås i to effektstørrelser, 8 og 12.

Sammen med S-seriens indemodul med indbyggetwifi-forbindelse og mulighed for trådløst tilbehører S-serien en naturlig del af din forbundne bolig. Intelligent teknologi regulerer automatisk inde-klimaet, og giver dig fuld kontrol over systemet fradin smartphone eller tablet. Det giver maksimalkomfort og lavt energiforbrug – samtidig med atdu gør miljøet en tjeneste.

VØLUND S2125 Varmepumpe

Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?

Luft til vand-varmepumpen virker ved at omdanne varmeenergien i udeluften til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til fx oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

Et luft til vand-varmepumpe anlæg har ikke helt den samme effektivitet som et jordvarmeanlæg, men til gengæld er den billigere i investeringsomkostninger og er heller ikke afhængig af størrelsen på grunden.

Fordele ved en luft til vand-varmepumpe

Energieffektiv varme
En luft til vand-varmepumpe leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det gør luft til vand-varmepumpen til en meget energieffektiv løsning.
Miljøvenlig varme
Varmen fra en luft til vand-varmepumpe er vedvarende energi og er en af de mest miljøvenlige varmeløsninger, du kan vælge.
Kræver ikke meget plads
En luft til vand-varmepumpe kræver ikke den samme plads, som fx et jordvarmeanlæg gør. Derfor er luft til vand-varmepumpen et godt alternativ til dig, der ikke har en stor grund.

Lydsvag løsning
Luft til vand-varmepumper er meget lydsvage, så når først din varmepumpe er installeret, kommer du stort ikke til at bemærke den.

Totalløsning
Luft til vand-varmepumpen er en totalløsning, der opvarmer både din bolig og dit varme brugsvand. Det giver en overskuelig varmeløsning for dig som husejer.
Sikker drift
En luft til vand-varmepumpe er driftssikker og har en lang levetid. Det betyder, at investeringsomkostningerne typisk vil tjene sig ind efter relativt få år.

PRØV VORES VARMEPUMPE BEREGNER

Det er nemt for dig at vælge den rigtige varmepumpe til dit hjem.

Brug vores varmepumpeberegner og se hvilke modeller, som vil passe til din bolig. Beregningerne baseres på boligens alder og størrelse, samt på hvordan den er isoleret. Få dine resultater med det samme og husk at tilbudet er helt uforpligtende.

Stil din nysgerrighed, brug varmepumpeberegneren – det tager kun ét minut.

Hej!
Mit navn er Allan Hansen

Varmepumpe

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den varmepumpe, som er den bedste løsning for dig.

Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Allan Hansen

Standard montage for varmepumper

• Demontering samt bortskaffelse af eksisterende standard gulv/væg placeret fyr medindbygget. eller uden varmtvandsbeholder. (excl indstøbt olie/gas/træfyr)• Hulboring i mursten, gasbeton eller trævæg.

• Tilslutning og tilpasning til eksisterende installationer på centralvarme ogbrugsvand (op 2 meter)

• Montering af udedelen samt 5 meter køle/centralvarme mellem inde/udedel:Stativ for udedelen/beslag/ sokkelsten.

• Der fremføres afløb til nærmeste afløb som er i rummet.

• Opstart af varmepumpe og instruktion i bruger-funktioner.

• Komplet installation af 1 stk. luft- til- vand varmepumpe med indbyggetvarmtvandsbeholder.

• Arbejdet udføres i niveau med fri adgang (herunder ikke kælder eller loftrum)