Tilbudet gælder i hele

fra 90.000 DKK

inkl. montering

VAILLANT SPLIT MED UNITOWER VARMEPUMPE

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

TILBUD
60 mdr. rentefri finansiering på varmepumpe

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på varmepumper

Optimal varmeløsning til ethvert behov

VAILLANT SPLIT MED UNITOWER VARMEPUMPE 5KW - 7KW

Udnyt alle fordelene ved Vaillants flexoTHERM exclusive og flexoCOMPACT exclusive varmepumpesystemer: Højeste effektivitet og komfort, miljøvenlig opvarmning, lavt elforbrug, nærmest lydløs drift samt minimal vedligeholdelse og opsyn.

Med Vaillants solo varmepumpe flexoTHERM exclusive eller varmepumpeuniten flexoCOMPACT exclusive, som har integreret varmtvandsbeholder, har du alle muligheder for at udnytte jordens eller luftens gratis energi til opvarmning af din bolig og det varme brugsvand.

Varmepumperne kan tilpasses ethvert behov for opvarmning og varmtvandsproduktion. Udover varmeforsyning til en- eller flerfamiliehuse, kan der også laves individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet


Montering og installation af Vaillants flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive kan ske, stort set hvor det ønskes. Varmepumpen optager ikke meget plads, og lågen kan desuden valgfrit åbnes i højre eller venstre side.

FlexoTHERM exclusive er solo varmepumpen, som tilpasses ethvert behov. For optimal varmtvandsproduktion kombineres varmepumpen med en af Vaillants effektive varmtvandsbeholdere. Med flexoCOMPACT exclusive uniten får du en komplet varmeløsning til opvarmning af boligen og det varme brugsvand.

Uniten har indbygget varmtvandsbeholder. Uniten kan skillesi to dele for enkel transport og montage.

Passer ind overalt og klar til udvidelse

Varmepumperne byder på et stilrent og gennemtænkt design, samt små produkt - og indbygningsmål:

flexoTHERM exclusive:

H: 1.190/1.310 x B: 595 x D: 600 mm.

flexoCOMPACT exclusive:

H: 1.780/2.000 x B: 595 x D: 650 mm.


Vaillants varmepumper kan med fordel udvides med en varmtvandsbeholder, et solvarmeanlæg eller

et genvindingsanlæg.

Pris 90.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

VAILLANT SPLIT MED UNITOWER VARMEPUMPE - 5 KW

Pris 92.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

VAILLANT SPLIT MED UNITOWER VARMEPUMPE - 7 KW

*Alle priser er excl. el-arbejde

Prisen er sammensat ud fra en standardinstallation! – Læs mere her

Den intelligente vej til endnu bedre udnyttelse af energien

– Med Green iQ revolutionerer Vaillant med intelligent nytænkning. Green iQ kendetegner kvalitetsprodukter, som overholder fremtidens krav til energieffektiv produktion af varme og varmt vand.

Green iQ jord- og luft til vand varmpumperne byder på optimeret tysk varmeteknologi med bæredygtig produktopbygning, hvor helt op til 90 % af materialerne kan genanvendes. Når du vælger en Vaillant flexoTHERM exclusive eller flexoCOMPACT exclusive varmepumpe, er du med til at mindske energiforbruget og CO2-udslippet betragteligt, idet de er utrolig effektive, og anvender de gratis og naturlige vedvarende energikilder optimalt.


Med Green iQ flexoTHERM exclusive og flexoCOMPACT exclusive får du mulighed for online baseret styring via smartphone eller tablet via en gratis App. Varmepumpesystemerne kan udvides, og anvendes i hybridløsninger i forbindelse med eksempelvis solvarme- og genvindingsanlæg. Den specialudviklede scrollkompressor er kernen i varmepumperne, og byder på en meget høj virkningsgrad og minimale driftsomkostninger. Netop derfor tilbyder Vaillant også gerne 10 års garanti på kompressoren i flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive, såfremt påkrævet serviceinterval, i henhold til lovkrav om årligt eftersyn, på varmepumper overholdes.

Hej! Mit navn er Allan Hansen
Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den varmepumpe, som er den bedste løsning for dig. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.


Med venlig hilsen

Allan Hansen

FØLG OS HER

Familieejer virksomhed siden 1990

Læs mere