Ny og kompakt fjernvarmeunit til mange form

Udskift dit gamle varmeanlæg til en komplet ny miljøvenlig fjernvarme løsning.

uponor-combi

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Fjernvarme

En helt ny kompakt fjernvarmeunit til det danske marked – klar til montage

Uponor Combi Port INS er udviklet til brugpå det danske marked og fås i 4 standardvarianter, der er velegnet til både parcel- ogrækkehuse samt etageboliger.

Det vil på et senere tidspunkt også væremuligt at bestille skræddersyede varianter,der er tilpasset det aktuelle projekt.

Ved at vælge Uponors kompakte unitskan arbejdet i mange tilfælde håndteresmed relativt få operationer og de færdigeinstallationer får samme høje, ensartedekvalitet. Resultatet er en langt hurtigerearbejdsgang på byggepladsen og en enklerekoordinering med andre fagentrepriser.

Alle vores produkter er fuldt afprøvet ogtestet inden leverin

Uponor Combi Port INS er udviklet til brug på det danske marked

Uponor Combi Port kan både producere varmt brugsvand og styre en varmekreds. Varmt brugsvand fremstilles i enheden ved hjælp af en loddet veksler af rustfrit stål.

Flowet reguleres af en hydraulisk, proportionel PM-reguleringsventil med en tredobbelt tætning og en selvsmørende silikonekegle.

Alle units er beregnet til montering i direkte fjernvarme og fås i 4 varianter. Aqua Port, som udelukkende er til produktion af varmt brugsvand, samt 3 Combi Port varianter, der også kan producere varmt brugsvand og regulere en varmekreds. Enten direkte eller via en shuntgruppe, der både kan være termostatstyret eller med vejrkompensering. I alle modeller er der ligeledes mulighed for at montere en varmemåler.

5 grunde til at skifte til fjernvarme

1. Forbedret energieffektivitet

Fjernvarmesystemer er meget effektive og kan være mere effektive end traditionelle varmesystemer. De fungerer ved at opsamle og udnytte spildvarme fra kraftværker eller andre kilder, som derefter kan distribueres til flere bygninger, hvilket reducerer den mængde energi, der kræves til opvarmning af de enkelte hjem. Dette fører til betydelige reduktioner i energiforbrug og kulstofemissioner.

2. Lavere energiomkostninger:

Fjernvarmesystemer er ofte billigere end traditionelle varmesystemer, da energiomkostningerne fordeles på flere brugere. Da fjernvarmesystemer er mere effektive, kræver de desuden mindre energi at drive, hvilket resulterer i lavere energiregninger for boligejerne.

3. Forbedret pålidelighed:

Fjernvarmesystemer er generelt mere pålidelige end traditionelle varmesystemer, da de er designet til at levere en konstant varmeforsyning. Dette kan især være en fordel i områder med hyppige strømafbrydelser eller ekstreme vejrforhold, da fjernvarmesystemer er mindre tilbøjelige til at blive påvirket af disse begivenheder.

4. Forbedret luftkvalitet indendørs:

Fjernvarmesystemer drives typisk af rene energikilder som f.eks. naturgas, biomasse eller affaldsvarme, hvilket kan forbedre luftkvaliteten indendørs ved at reducere mængden af forurenende stoffer, der udledes til luften.

5. Reducerede servicedgifter:

Fjernvarmesystemer kræver mindre vedligeholdelse end traditionelle varmesystemer, da de er designet til at være mere holdbare og langtidsholdbare. Dette kan resultere i lavere vedligeholdelsesomkostninger for boligejerne samt mindre nedetid og færre reparationer i systemets levetid.

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på fjernvarme

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

56046786_0_PRISMATCH_BADGE
Group_5539

Hej!
Mit navn er Allan Hansen

Fjernvarme

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den fjernvarme, som er den bedste løsning for dig.

Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Allan Hansen