Ring: 71 99 51 23

TILBUD: 60 mdr. rentefri finansiering på pillefyr

Prøv os af - lad os give dig et tilbud du ikke kan sige nej til. 


Det er 100% uforpligtende. 


Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Prøv os af - lad os give dig et tilbud du ikke kan sige nej til. 


Det er 100% uforpligtende. 


Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Få et godt tilbud

Tilbudet gælder i hele januar

Lån eksempelvis 30.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 4,6%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 33.600,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

60 mdr. rentefri finansiering på pillefyr i hele januar

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til. 

Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Kontakt os uforpligtende

Det effektive pillefyr

I fantastisk kvalitet

PELLUX 100 TOUCH er en specialudviklet kedel til stoker. Kedlen er isoleret med miljøvenligt mineraluld, hvilket giver et lavt varmetab. 


Kabinettet består af grå pulverlakeret stålplade. Frontpanelet kan let åbnes fremad, så alle  el-tilslutninger bliver let tilgængelige. 


PELLUX 100 20 kW leveres med PB20 MAX brænder som standard.  PELLUX 100 30 kW leveres med PB30  MAX brænder som standard. 


Et stående konvektionssystem og automatisk  rensning letter rengøringen, og giver  en høj og jævn virkningsgrad. En veldimensioneret  askeskuffe letter yderligere  rengøringen. Svinglågen letter rengøring og service. Inspektionsglas i servicelågen til forbrændingskammeret letter justeringer  af forbrændingen.  PELLUX 100 er udformet så rørtilslutninger kan tilkobles i toppen eller bagpå  kedlen. PELLUX 100 er godkendt til et  drifttryk på 2,5 bar. 


Troværdighed og punktlighed

VVS Søberg – troværdighed og punktlighed gennem ansvarligt arbejde og konkurrencedygtige løsninger med kundens behov i fokus. 


Kort sagt, hvis du prioriterer en professionel tilgang, en høj arbejdsmoral og fokus på kvalitet, så står vores kompetente medarbejdere til din rådighed, når du har brug for det.


Vi går ikke på kompromis for at profitere, vi udviser stor ansvarlighed under hele forløbet og overholder vores aftaler – det er din sikkerhed for godt udført arbejde, og kundernes udtalelser er vores fortsatte drivkraft:


  • Vi er særdeles tilfredse med det flotte arbejde, som Brian og hans hjælper har lavet hos os. Vil du hilse dem og og ROSE dem! De er meget professionelle! Vi er ligeledes meget tilfredse med din indsats! - Mange TAK for hjælpen!  

    Torben Andersen – Rødekro”  

  • ”Vi havde besøg af servicemedarbejder Dennis den 14. juli. Det var en meget positiv oplevelse. En positiv udadvendt person, der kunne sit kram. Han fortjener ros og anerkendelse for sit arbejde og personlige fremtræden. I kan være stolt af en sådan medarbejder.  

    Povl Lundsgaard / Sjælland”  

Vores positivitet kan siges meget enkelt - Vi skal ikke have det så sjovt, at vi ingen penge tjener, men vi skal heller ikke tjene så mange penge, at det ikke er sjovt! 


Skal du være vores næste og meget tilfredse kunde, så kontakt VVS Søberg herunder

Mød vores kunder på Trustpilot 

Tak til VVS Søberg

Stor og hjertelig tak til Alexander Lenskjær og Morten Thuesen fra VVS Søberg, for deres vedholdenhed og vilje til at hjælpe, så de fortsatte fredag eftermiddag, flere timer efter endt arbejdsdag, indtil de fandt den pokkers lækage i vandrør i gulv. Læs mere her.

Der er service og så er der SERVICE.

Der er service og så er der SERVICE. Vi fik en helt fantastisk service af Per, som gik den ekstra mil, for at sikre en ekstraordinær god oplevelse. Når man forventer 6 på en 10 trins skala og så får 12 er det jo svært ikke at være glad. Firmaet, inkl. Per, kan varmt anbefales!. Læs mere her.

Flot arbejde!

Vores gamle gasfyr dør fredag formiddag, tirsdag er det skiftet og alt køre igen. Montører kom til aftalte tid og har styr på hvad de laver. Fra bestilling af opgave til udførelse, er det til ug. Jeg kan klart anbefale dem og vil bruge dem selv i fremtiden. Læs mere her

Vi er stolte af vores arbejde og den ros vi får fra vores kunder. 


Her kan du se de mange gode anmeldelser vi får på Trustpilot.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig, med at finde det pillefyr, som er den bedste løsning for dig. 

Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et tilbud som er 100% uforpligtende - men også det bedste tilbud i markedet og en løsning der giver dig den bedst mulige besparelse på dit energiforbrug. 

Hej! Mit navn er Allan Hansen  - jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Kontakt mig til højre og jeg vender hurtigt tilbage til dig. 


Med venlig hilsen
Allan Hansen

60 mdr. rentefri finansiering på pillefyr - gælder hele januar

Lån eksempelvis 30.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 4,6%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 33.600,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.