Tilbudet gælder i hele

fra 68.000 DKK

inkl. montering

PANASONIC ALL IN ONE

VARMEPUMPE

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

TILBUD
60 mdr. rentefri finansiering på varmepumpe

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på varmepumper

Mere komfort

PANASONIC ALL IN ONE VARMEPUMPE MED 3 KW - 16 KW

Aquarea-serien er uhyre fleksibel. Med et bredtudvalg fra 3 kW til 16 kW har du mulighed for atvælge en løsning med lavere startinvestering ogdriftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret,hvorfor skulle du så installere overdimensioneretudstyr, der koster mere, og vil have højeredriftsomkostninger?


Aquarea-serien kan fuldt ud tilpasses til behovet idin bolig, uanset om der er tale om nybyggerieller renovering. Den kan sikre vandudløb på op til60° C og giver en vis grad af fleksibilitet vedinstallationen på grund af de lange rørføringer påop til 50 m mellem indendørs og udendørs


Aquarea-varmepumpen kan styre temperaturennøjagtigt på grund af de driftssikreinverterkompressorer fra Panasonic. Selv vedekstreme vejrforhold (-23°C) opvarmer Aquareadin bolig effektivt. Aquarea kan også afkøle rumom sommeren og levere varmt vand året rundt,med forskellige indstillinger for at skabe denultimative komfort.

Pris 68.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

PANASONIC ALL IN ONE VARMEPUMPE 5 KW

Pris 78.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

Pris 86.000 kr. inkl. moms

• Materialer

• Løn

• Montering og indregulering

PANASONIC ALL IN ONE VARMEPUMPE 7 KW

PANASONIC ALL IN ONE VARMEPUMPE 9 KW

*Alle priser er excl. eller el-arbejde

Prisen er sammensat ud fra en standardinstallation! – Læs mere her

Teknologi for at spare energi

Aquarea opfanger varmeenergien fra den omgivende luftog overfører den til det vand, der skal bruges til atopvarme dit hjem, til varmt brugsvand og endog tilafkøling af huset, hvis der er behov for det. Denneteknologi fungerer, selv når udendørstemperaturen erekstremt lav. Med Aquarea opfanges op til 80 % af dennødvendige varmeenergi fra den omgivende luft.


Pladsbesparende løsninger, som er ideelle tilinstallationer, hvor der er begrænset plads.· Hydrokit og beholder som samlet enhed· Rørtilslutninger i bunden gør, at der er mere pladsover enheden, som kan bruges til andre formål· Intet behov for buffertank· Rørlængde på op til 50 m· Moderne fjernbetjening, der kan installeres op til50 m fra indendørsenheden

Hej! Mit navn er Allan Hansen
Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den varmepumpe, som er den bedste løsning for dig. Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.


Med venlig hilsen

Allan Hansen

FØLG OS HER