Fjernvarmeunits og vekslere
Nem installation og service.

Udskift dit gamle varmeanlæg til en komplet ny miljøvenlig fjernvarme løsning.

METRO-System-4-fjernvarmeunit

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Fjernvarme

Er du ude efter en stabil og optimal varmeforsyning de næste mange år?

75 % mindre varmetab

Hver enkelt detalje i vores højteknologiske systemunits er gennemtænkt og designet til at levere optimal, effektiv og økonomisk rumvarme og brugsvand i danske hjem. Én af de afgørende fordele er, at kabinettet er fuldisoleret og reducerer varmetabet med op til 75 %

Stilrent, servicevenligt design

Det hvide EPP kabinet matcher METRO THERMs varmtvandsbeholdere, og hele forsiden kan nemt afmonteres. Det giver et frontbetjent design, der er nemt at servicere.

Naturlig afkøling øger holdbarheden

Med et fuldisoleret kabinet er afkøling nødvendig for at beskytte de varmefølsomme komponenter i unitten. Derfor har vi udviklet en unik løsning i form af en luftkanal, som trækker luft op og afgiver varmen uden for isoleringskappen. Luftkanalen afkøler de varmefølsomme komponenter effektivt og sikrer lang levetid – selv ved høje fjernvarmetemperaturer – og sikrer at komponenterne kan holde de præcise indstillinger.

 
 

 

 

Nem installation og service

Systemunits er lette at montere, og det fuldisolerede kabinet gør servicearbejde ekstra nemt. Det yderste kabinetlåg er lige til at tage af, når styringer og ventiler skal indstilles, eller flowmåler og manometer skal aflæses. Og ved service kan hele frontdelen fjernes med et snuptag. Kabinettet er det samme for alle typer systemunits – også bymodeller.

Nye vekslere til lavtemperaturdrift

Alle nye systemunits kan køre lavtemperaturdrift, da vekslerne har fået højere ydelser

 
 

 

 

METRO system 4 Slimline

er en ultratynd, væghængt unit med gennemstrømningsvandvarmer samt direkte fjernvarme med blandesløjfe, tryk-differensregulator og temperaturstyret ventil til rumvarme. Fjernvarmevandet cirkulerer via blandesløjfen, som er integreret i unitten.

fra. 25.995,- kr

INKL. MOMS

METRO system 3 og 5

fås som væghængt unit til montering under eller ved siden af beholder eller som gulvstillet model med integreret beholder til brugsvand samt direkte fjernvarme med blandesløjfe til rumvarme (system 3) eller indirekte opvarmning af radiatorkredsen (system 5).

fra. 31.995,- kr

INKL. MOMS

METRO system 6 Slimline

er en ultratynd, væghængt unit med gennemstrømnings-vandvarmer samt indirekte fjernvarme til rumvarme. Styring af rumopvarmning sker via en ECL 110 med vejrkompensering. Styring af brugsvand sker ved hjælp af indbygget termostatisk reguleringsventil, som registrerer vekslertemperaturen.

fra. 29.995,- kr

INKL. MOMS

5 grunde til at skifte til fjernvarme

1. Forbedret nergieffektivitet

Fjernvarmesystemer er meget effektive og kan være mere effektive end traditionelle varmesystemer. De fungerer ved at opsamle og udnytte spildvarme fra kraftværker eller andre kilder, som derefter kan distribueres til flere bygninger, hvilket reducerer den mængde energi, der kræves til opvarmning af de enkelte hjem. Dette fører til betydelige reduktioner i energiforbrug og kulstofemissioner.

2. Lavere energiomkostninger:

Fjernvarmesystemer er ofte billigere end traditionelle varmesystemer, da energiomkostningerne fordeles på flere brugere. Da fjernvarmesystemer er mere effektive, kræver de desuden mindre energi at drive, hvilket resulterer i lavere energiregninger for boligejerne.

3. Forbedret pålidelighed:

Fjernvarmesystemer er generelt mere pålidelige end traditionelle varmesystemer, da de er designet til at levere en konstant varmeforsyning. Dette kan især være en fordel i områder med hyppige strømafbrydelser eller ekstreme vejrforhold, da fjernvarmesystemer er mindre tilbøjelige til at blive påvirket af disse begivenheder.

4. Forbedret luftkvalitet indendørs:

Fjernvarmesystemer drives typisk af rene energikilder som f.eks. naturgas, biomasse eller affaldsvarme, hvilket kan forbedre luftkvaliteten indendørs ved at reducere mængden af forurenende stoffer, der udledes til luften.

5. Reducerede servicedgifter:

Fjernvarmesystemer kræver mindre vedligeholdelse end traditionelle varmesystemer, da de er designet til at være mere holdbare og langtidsholdbare. Dette kan resultere i lavere vedligeholdelsesomkostninger for boligejerne samt mindre nedetid og færre reparationer i systemets levetid.

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på fjernvarme

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

56046786_0_PRISMATCH_BADGE
Group_5539

Hej!
Mit navn er Allan Hansen

Fjernvarme

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den fjernvarme, som er den bedste løsning for dig.

Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Allan Hansen