HomeHeat® VX Fremtidens fjernvarme unit

Udskift dit gamle varmeanlæg til en komplet ny miljøvenlig fjernvarme løsning.

fortes-fjernvarme-price(1)

Få et godt tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Fjernvarme

En helt ny kompakt fjernvarmeunit til det danske marked – klar til montage

Brugervenlig APP løsning.

Fremtidens fjernvarmeunits og særdeles velegnet til det danske fjernvarmenet. HomeHeat er baseret på højtydende vekslere som i samspil med Hoval´s intelligente regulering, sikrer en optimal afkøling til fjernvarmeværket både under tapning, tomgang og opvarmning. Unitten er fuldisoleret og opfylder de nyeste krav til isolering (DS452) samt opfylder krav til vejrkompensering (DS469).

Effektiv, Besparende

HomeHeat® VX er baseret på højtydende brugsvandsveksler og varmeveksler som i samspil med Hoval´s intelligente regulering, sikrer en optimal afkøling til jernvarmeværket både under tapning og i tomgang. Unitten er fuldisoleret og opfylder de nyeste krav til isolering (DS452) samt opfylder krav om vejrkompensering DS469).

Fortes HomeHeat® VX er udviklet til brug på det danske marked

Kvalitet.

Aktuatoren der anvendes til både brugsvandsregulering og til varmesiden, bruges også i bilindustrien og opfylder de høje kvalitets krav i TS 16949.

Intelligente løsninger.

Unittens hovedkomponent er Hoval´s intelligente regulering, som skiller sig ud fra gængse reguleringer på markedet. Her er der ingen komplicerede selvvirkende ventiler, eller bevægelige dele på brugsvandssiden, som kan tilkalke og sætte sig fast. Yderligere er der heller ingen termostat, som kan miste fyldningen.

Nemt

Brugsvandstemperaturen skal ikke manuelt justeres ved variation af forsyningstemperaturen (sommer og vinter), dette klarer Hoval´s intelligente styring. Vejrkompenseringen betjenes via meget brugervenlig APP løsning, som er let for både installatør og bruger at anvende. Fleksibel montage HomeHeat® VX er ikke afhængig af bestemt følerretning og kan derfor monteres fuldstændig som kunden ønsker, eller hvad der er mest hensigtsmæssigt i forhold til installationen.
HomeHeat® VX har samme tilslutningsafstande som de gængse mærker på markedet, her er det Plug & Play. Yderligere overholder den alle specifikke krav fra Kamstrup for varmemåling samt lækage overvågning.

5 grunde til at skifte til fjernvarme

1. Forbedret energieffektivitet

Fjernvarmesystemer er meget effektive og kan være mere effektive end traditionelle varmesystemer. De fungerer ved at opsamle og udnytte spildvarme fra kraftværker eller andre kilder, som derefter kan distribueres til flere bygninger, hvilket reducerer den mængde energi, der kræves til opvarmning af de enkelte hjem. Dette fører til betydelige reduktioner i energiforbrug og kulstofemissioner.

2. Lavere energiomkostninger:

Fjernvarmesystemer er ofte billigere end traditionelle varmesystemer, da energiomkostningerne fordeles på flere brugere. Da fjernvarmesystemer er mere effektive, kræver de desuden mindre energi at drive, hvilket resulterer i lavere energiregninger for boligejerne.

3. Forbedret pålidelighed:

Fjernvarmesystemer er generelt mere pålidelige end traditionelle varmesystemer, da de er designet til at levere en konstant varmeforsyning. Dette kan især være en fordel i områder med hyppige strømafbrydelser eller ekstreme vejrforhold, da fjernvarmesystemer er mindre tilbøjelige til at blive påvirket af disse begivenheder.

4. Forbedret luftkvalitet indendørs:

Fjernvarmesystemer drives typisk af rene energikilder som f.eks. naturgas, biomasse eller affaldsvarme, hvilket kan forbedre luftkvaliteten indendørs ved at reducere mængden af forurenende stoffer, der udledes til luften.

5. Reducerede servicedgifter:

Fjernvarmesystemer kræver mindre vedligeholdelse end traditionelle varmesystemer, da de er designet til at være mere holdbare og langtidsholdbare. Dette kan resultere i lavere vedligeholdelsesomkostninger for boligejerne samt mindre nedetid og færre reparationer i systemets levetid.

TILBUD

60 mdr. rentefri finansiering på fjernvarme

Lån eksempelvis 75.000,- kr. i 60 mdr. ÅOP 3,2%. Fast debitorrente 0%. Oprettelse 1.500,- kr. Adm. gebyr 39,- kr. / md. Total sum af ydelser 81.120,- kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

56046786_0_PRISMATCH_BADGE
Group_5539

Hej!
Mit navn er Allan Hansen

Fjernvarme

Jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den fjernvarme, som er den bedste løsning for dig.

Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et 100% uforpligtende tilbud, et tilbud som også er det bedste i markedet. Kort sagt, en løsning, som giver dig den bedste værdi for den rigtige pris og med den størst mulige besparelse på dit energiforbrug.

Kontakt mig via formularen til højre og jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Allan Hansen